Opkomende Marvel projecten!

Gepubliceerd op 2 augustus 2023 om 15:46

We houden er van: geruchtjes, leaks en onze eigen gedachten. En dan in het bijzonder over Marvel Studios! Welke pojecten komen eraan? Wat zijn de geruchtjes? We nemen je eerst mee door projecten met een releasedatum, daarna projecten zonder releasedatum, en daarna nog wat geruchten...

De banner van Disney+. Beeld: Disney+


'Loki S2'

Het eerste seizoen van 'Loki' werd heel goed ontvangen. Logisch dat er een tweede seizoen komt. Alleen zit er wel stront aan de knikker, door Jonathan Majors. Zijn rol zou zeer beperkt zijn, en zal nu vooral om Sylvie gaan. Zou Loki eindelijk weer in de huidige tijdlijn terug keren aan het einde van de serie? Of word dit weer een chaos? We gaan het zien, vanaf 8 oktober 2023 op Disney+!

Het logo van de Disney+ show. Beeld: Disney+


'The Marvels'

We gaan eindelijk dit najaar Captain Marvel weer zien! Dit maal samen met Ms Marvel en Monica Rambeau. Die laatste word vaak als superheld 'Spectrum' genoemd, maar door een toy leak weten we dat ze ook de naam 'Photon'! Daarnaast gaan we ook een musical scene zien, omdat ze naar een planeet gaan waar niet gesproken wordt, maar gezongen. Ook zal dit waarschijnlijk een setup zijn naar de Young Avengers, met dus Ms Marvel. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Het oude logo van film, nieuwe is nog niet in high res. Beeld: Disney


'Echo'

Nadat ze geïntroduceerd werd in 'Hawkeye', krijgt ze nu haar eigen show! Maya Lopez keert eind dit jaar, op 29 november 2023, terug op Disney+. Dit is de eerste serie die in zijn geheel direct op de eerste dag te streamen is. Is dit een trucje om te kijken hoe dit gaat voor Disney, of ligt dit aan de kwaliteit van de serie? Al met al, de trailer moet vooral mensen over gaan halen. En wanneer deze te zien is, is waarschijnlijk in augustus of oktober!

Het logo van de serie. Beeld: Disney


'Deadpool 3'

Onze favoriete anti-held komt eindelijk naar het MCU, Deadpool! en hij neemt zijn "grote vriend" Wolverine ook nog mee. Phoe, als je de geruchten mag geloven word dit 1 grote chaos. Wat in ieder geval zeker is, is dat dit een einde moet zijn van het Fox universum. Naar verluid zal de TVA, die we nog kennen uit de serie 'Loki', een grote rol spelen. Nog een reden om zowel naar seizoen 2 als deze Deadpool film uit te kijken. De release is ook nog eens naar voren gehaald: naar mei 2024! Of ze deze datum gaan halen is nog maar de vraag, want ze waren nog niet klaar met filmen...

Comic accurater kan het haast niet. Beeld: Ryan Reynolds


'Captain America: Brave New World'

Ja, de titel is inderdaad aangepast. Dit was eerst 'New World Order' en is nu dus 'Brave New World'. De reden hiervan is onbekend. Maar er zijn genoeg punten om hier naar uit te kijken. Allereerst zien we Sam Wilson eindelijk in actie als de nieuwe Cap. De film zal vooral een vervolg zijn op 'The Falcon And The Winter Soldier', maar dan zonder Bucky. Ook is er een nieuw gezicht, Harisson Ford zal de MCU joinen! Hij zal de rol van William Hurt overnemen, die helaas is overleden. Ook zullen gezichten uit de serie terug keren, zoals Danny Ramirez als de nieuwe Falcon en Carl Lumbly als Isaiah Bradley. Deze film moet in de VS uitkomen op 26 juli 2024.

Harrisson Ford en Anthony Mackie op de set. Beeld: Anthony Mackie


'Thunderbolts'

Het antwoord op DC's 'The Suïcide Squad'. Vele anti-helden die we al kennen zullen terug keren. Denk aan Yelena Belova, Ghost, The Red Guardian, The Winter Soldier, Taskmaster en leider Valentina. Het plot zou grotendeels te maken hebben met het einde van Eternals... Veel meer dan dit is helaas niet bekend, behalve dan dat de film op 20 december te zien zal zijn in de bioscoop!

Promo art van de teamleden. Beeld: Marvel


'Blade'

Mahershala Ali zal de hoofdrol spelen in deze enge vampieren film. Op 14 februari in de bioscoop. Wie zal er nog meer opduiken in dit deel? Moon Knight? Black Knight? Zal dit de eerste stap zijn naar de epische 'Midnight Suns'?


'Fantasic Four'

Hier valt heel veel over te zeggen. Na 2 mislukte pogingen van Fox gaat Marvel Studios het nu zelf proberen in de MCU. De comic kent ontzettend veel fans, en die hopen dat ze het goed aanpakken. Waar het meeste om te doen is op het moment is de cast. Velen zien John Krasinski het liefst, maar dat gaat helaas niet gebeuren. De eerste naam die boven kwam drijven was Adam Driver. Snap je, drijven.. Driver.. Naja. Die heeft waarschijnlijk gepast. De volgende die nu op de lijst staat is Matt Smith, die we bijvoorbeeld kennen van 'Doctor Who'. Vele fancasten zijn ook niet ondenkbaar, zo staat bijvoorbeeld Penn Badgley ook op die lijst. Als Susan Storm zijn nu Jodie Comer en Margot Robbie de grooste kanshebbers. We gaan het allemaal wel zien, de film moet op 2 mei 2025 uit komen, met als 'WandaVision' regisseur Matt Shakman.


'Avengers: The Kang Dynasy' en 'Avengers: Secret Wars'

Het slotstuk van de Multiverse Saga. Het punt waarop alle helden die we nu kennen in het MCU samen komen. Maar onder welke leiding? Wie word het gezicht van de film. Velen spreken over Doctor Strange, Spider-Man of misschien zelf wel Captain Marvel. En hoe gaat het einde van 'The Kang Dynasty' eruit zien, toch niet weer zo'n cliffhanger waar de helft van onze helden in stof op gaan? Nee, Marvel mag echt wel met iets beters komen. 


Dan nu, de projecten die nog geen releasedatum hebben.

'Agatha: Coven Of Chaos'

Dit word het vervolg op de populaire serie 'WandaVision', maar dan zonder Wanda en zonder Vision. Nee, deze serie gaat over Agatha. Wie is dit nou precies en waar komt ze vandaan. Naast natuurlijk Kathryn Hahn zullen Joe LockeAubrey PlazaAli Ahn, Maria Dizzia en Sasheer Zamata ook te zien zijn. De release staat nu ergens in 2024, waarschijnlijk aan het begin van het jaar.

Het logo van de serie. Beeld: Disney


'Ironheart'

We zagen haar al even in 'Black Panther: Wakanda Forever', Riri Williams! Ze krijgt haar eigen serie in 2024. Dominique Thorne maakt zich klaar om in het harnas te gaan, en zal zich moeten verzetten tegen villain The Hood, gespeeld door Antony Ramos. 


'Daredevil: Born Again'

Heel veel fans zullen hier bij mee zijn, want Daredevil zal een 18 afleveringen lang seizoen krijgen. Ook Vincent D'Onofrio zal terug keren als Kingpin, die we al eerder in de Netflix serie hebben gezien, en in 'Hawkeye'. De release staat nu op lente 2024.

Het logo van de serie. Beeld: Disney


Animatieseries

Nog geen releases, maar er word achter de schermen had gewerkt aan heel veel series in animatie vorm. Allereerst, 'What If...?' seizoen 2: deze werd al redelijk goed ontvangen. Een spin-off, 'Marvel Zombies', is al in de maak. 'X-Men: '97' zal nieuw leven krijgen: er zijn naar verluid al 2 seizoenen in de maak. En last but not least, 'Spider-Man: Freshman Year'. Gaan we eindelijk een orgin van onze MCU Spidey zien, of is dit een volledig op zichzelf staand verhaal?


Geruchtenmolen

Laat 'm maar draaien! Waar zal Marvel achter de schermen aan werken?

'Shang-Chi 2'

Dit zit er dik in. Niet alleen het karakter, maar ook Simu Liu heeft een goeie band met Marvel. De film haalde midden in een pandemie meer dan 432 miljoen op, dat is voor die tijd best wel veel. Waar dit deel over moet gaan is onbekend, maar regisseur Destin Daniel Cretton schijnt er mee bezig te zijn!


'Spider-Man 4'

Peter Parkers verhaal is nog niet af. Sterker nog, deel 3 was nog maar een begin. De nieuwe film zal naar verluid al best ver met schrijven zijn en zal waarschijnlijk wat meer focussen met wat er op aarde aan de hand is. Gaan we een Kingpin zien? De introductie van Black Cat of Harry Osborn? 


'Doctor Strange 3'

Marvel wil waarschijnlijk Scott Derrickson of Sam Raimi terug willen voor een derde deel. Want, het verhaal uit deel 2 laten velen fans met vraagtekens zitten. Wat zijn nou eigenlijk Incursions?


'Midnight Suns'

Ik had het er net al even over, de 'Midnight Suns'. Denk daarbij aan het duistere kant van het MCU, met Moon Knight, Black Knight, Blade en Werewolf by Night. Spannend...


'Young Avengers'

Hier word al een lange tijd over gespeculeerd. En waarschijnlijk hebben we na 'The Marvels' ons antwoord. Hier zal Ms Marvel al een grote rol in spelen. Voor deze, waarschijnlijk eerst Disney+ Marvel film, zal ze terugkeren samen met Kate Bishop, Cassie Lang, Eli Bradley, America Chavez en zowel Tommy als Billie.

Wat voor film of serie zou jij graag willen zien? Reageer hieronder!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.