CinemaCon: wat te verwachten?

Gepubliceerd op 24 april 2023 om 16:04

It's the most wonderfull time of the year.

Het logo van het event.

Je hebt er misschien wel van gehoord: CinemaCon. Maar wat is het precies? Kunnen wij er ook wat van zien en waarom is dit zo interessant voor bioscopen?

Releases

Sony, Universal, Warner Bros. en Disney zijn allemaal van de partij. Deze studio's proberen met posters, trailers en presentaties bioscopen en pers lekker te maken voor releases. De eerste posters voor 'Barbie', 'Oppenheimer' en 'Spider-Man: Across The Spider-Verse' zijn al gespot

Sony Pictures

De eerste presentatie die gehouden word is die van Sony. Het belangrijkste is waarschijnlijk de plannen voor de Marvel films. Zal dan eindelijk 'Spider-Man 4' aangekondigd worden? Het meest voor de hand liggend is dat er een officiële titel en releasedatum bekend zal worden gemaakt voor 'Venom III'? Ook zal waarschijnlijk de eerste trailer voor 'Kraven The Hunter' te zien zijn, dan wel achter slot en grendel, maar zal me niks verbazen als deze toch ook online zal komen. En buiten de Marvel films, misschien een eerste first-look van de nieuwe 'Ghostbusters' en 'T​he Equalizer 3' film.

Warner Bros.

Next is Warner Bros.! Zeker is dat 'The Flash' daar een screening zal hebben, en een trailer voor ons. Daarnaast is een teaser poster van 'Aquaman And The Lost City' gespot en het kostuum van 'Blue Beetle'.

Verder waarschijnlijk nieuws over 'The Meg 2: The Trench', 'The Nun 2', 'Dune: Part II' en 'Wonka'. Wat daarvan openbaar word gemaakt is even afwachten.

Disney

Weer een dag later is Disney aan de beurt. Zeker is dat ze een update geven over de films die er aan komen waar nog niet over bekend is, denk aan 'Next Goal Wins', 'Wish', 'Elio' en 'Snow White'. Niks hiervan is bevestigd, dus dit blijft een gok. Ze sluiten de presentatie af met een screening van 'The Boogeyman'. 

Universal / Focus Features

Dezelfde dag ook een presentatie van Universal en Focus Features. Ongetwijfeld nieuws over 'Oppenheimer' en misschien ook over 'Kung Fu Panda 4', 'Gladiator 2' en waarschijnlijk word de live-action 'How To Train A Dragon' officieel aangekondigd.

Paramount

And last but not least, een presentatie van Paramount en Lionsgate. Een nieuwe trailer voor 'Transformers: Rise Of The Beasts' zal 100% uitkomen. Ook misschien wat nieuws over 'Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One' en met een beetje geluk al wat over 'Part Two'. 'K​illers Of The Flower Moon' is ook een film die binnenkort uit komt. Lionsgate zal vast meer bekend maken van 'The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds And Snakes'! Verwacht ook nieuws rondom 'Saw X' en 'Expendables 4'. En zullen we ook meer horen van 'Borderlands'? De dag zal afgesloten worden met de screening van 'Joy Ride'.

Houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten de komende tijd voor alle updates!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.