'The Little Mermaid' komt bijna uit!

Gepubliceerd op 4 april 2023 om 19:55

Disney deelt nieuwe foto's in Entertainment Weekly!

Beeld: Disney / Entertainment Weekly. 


Live-action

Op 24 mei komt de volgende live-action film van Disney uit. De vorige, 'Pinocchio', werd speciaal voor Disney+ gemaakt. Uiteindelijk flopte deze enorm: fans waren niet te spreken van de keuzes die Disney maakte. Daarnaast was er kritiek op Pinocchio zelf: de houten pop zag er veel te plasic uit.

Beeld: Disney / Entertainment Weekly. 

Live-action

De laatste film die in de bioscoop verscheen was 'Cruella'. Dat was in 2021, midden in de corona pandemie. Deze werd wel goed ontvangen door de duistere toon en hoofdrolspeelster Emma Stone. Nu in 2023 mag regisseur Rob Marshall zich wagen aan de klassieker. 

Achter de schermen. Beeld: Disney / Entertainment Weekly. 

Kritiek

Disney zonder kritiek is geen Disney. Halle Bailey, de zeemeermin, werd niet door iedereen met open armen ontvangen. De huidskleur en de niet-rode haren zou niet gelijk zijn aan de Ariël die ze gewend zijn. Daarnaast is natuurlijk de vraag of het verhaal boeiend genoeg is om nog een keer te verfilmen. Toen de eerste trailer uit kwam, was de kritiek gelijk een stuk minder. De animatie zag er goed uit! De zang van Bailey was ook nog eens prachtig om te horen. 

Prince Eric, gespeeld door Jonah Hauer-King. Beeld: Disney / Entertainment Weekly. 

En verder?

In de film zien we ook Melissa McCarthy als Usula, Jacob Tremblay als Flounder, Daveed Diggs als Sebastian en Javier Bardem als King Triton.

'The Little Mermaid' draait vanaf 24 in de bioscoop. Check hieronder nieuwe foto's.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.